Undgå skader

Dyrker man sport eller motion, så er det vigtigste, at man undgår skader. Det er nemlig noget, der kan sætte en ud af spil, og derfor skal man passe godt på kroppen, når man træner. Jo mere varsom, man er, jo bedre kan kroppen komme sig. Det er vigtigt at vide, at uanset hvad det er for en sport ellertype motion, man dyrker, så belaster det både sener, led, muskler og knogler. Man bør derfor også give kroppen den pause, den skal have, efter man har overstået en træning. Nogle træninger kræver 24 timers pause, mens andre ikke kræver mere end blot 12 timer eller mindre. Det handler meget om, hvad det er for noget sport, man dyrker, men også på hvilket niveau man dyrker den.

Pas på eventuelle overbelastninger

Der er ikke nogen tvivl om, at det for alt i verden gælder om at komme eventuelle overbelastninger til livs. Hvis man har været ude at træne, og man godt kan mærke, at man er blevet overbelastet lidt ud over det sædvanlige, så er det godt at gøre brug af Isposer på de udsatte steder. Så har kroppen nemlig mulighed for at komme sig langt hurtigere, og det er en fornøjelse at se og mærke, hvor store underværker de kan gøre. Det kan være fabelagtigt at benytte dem på benene, og så er det skønt at sidde med benene oppe.

Man kan naturligvis også slappe af på mange andre måder. Det gælder om at lytte til de små tegn. Hvis der er noget, der begynder at gøre ondt i kroppen, så skal man se at få gjort noget ved det. Det bedste er, hvis man tager en dags pause eller to, inden man igen går i kast med den sportsgren eller den motionsform, som man dyrker. Så er man klar igen.